Черешеньки!..

Черешеньки дивовижні виросли на гіллі!
Золотисті та рожеві, соковиті й спілі!..

Поміж листя зеленого бурштиново світять!
О! вони  дарують знову - світлу радість дітям!

Тай дорослим небайдужі ягідкі налиті!..
В дні погожі - прохолодні поцілунки літа!


Рецензии