Асеф Мегьман кьейила

Гьатна лезги к1ват1алра къе,
Хабарар шад тежедай.
Сефил хьайит1ани чин халкь,
Зат1ни амач хъижедай.

Лезги халкьдин вафалу хва
Чин арадай хъифизва.
Асеф Мегьман рягьмет хьуй ваз.
Кьена лугьуз кхьизва.

Халкьдин шаир,халкьдин артист
Руьгьдин девлет вири халкьдиз тунавай
Лайихлу кас,агалкьунрай
Лап виниз тир,дережаяр кьунавай

.А вин мецин жавагьирар.
Тваз хьай вавай шиирра
Тикрар ийиз ,лезги халкьди
Хуьда ,къвезвай эссирра.


Рецензии