беларусь сям вокая

кількість пива на вечір в цьому місті давно не міряють літрами
автобуси тут без скла щоб пасажири сусідніх могли розмовляти
добре Тобі - ти народився під Сузір'ям Великої Літери
короткочасний дощ безперервно ридає на кшталт немовляти

хронічного оптимізму вистачає щоб написати комусь смс
та триматися більш-менш весело - нехай це і зовні
жителів цього міста давно лякають будівництвом АЕС -
сміється і плаче в сім струмків білорусь семиока

тут в місті М мені так радісно-радісно
але без жодних сигналів легко відчути тривогу
у нас все добре - ми в оточенні потрібного радіусу -
в найсмердючішому центрі чогось живого

автор: віталь рижков


Рецензии