Яшэу дэрте

Кунелемдэ козлэр тугел,
Эле язлар иртэсе
Бу доньядан кемнен генэ
Килэ икэн китэсе.

Сокланып бит туеп булмый
Жирдэге матурлыкка.
hэр сулышыма соенэм,
Сонгысы гына булма.

Кузлэремдэ ташып тора
Яшэу дэрте, саф хислэр.
Алда мине котеп тора
Бихисап матур эшлэр.


Рецензии