Не важливо

Відчуваеш мої прохолодні думки
мурахи по шкірі-твій голос
чекай, я знаю: все навпаки
вже сонце й роси

майбутнє зійде у віки
самотність спаде в попелище
повір, я у тебе є,
не важливо все інше


Рецензии