Ин зур булэк

               
Зурысы да, кечесе дэ
Булэкнен бит булмый ул.
Булэгеннен ин зурысы –
Мин тудырган ике ул.

Булэк иттен мина сою назы
Язларда син, дустым, тэуге кат.
Кунелемэ салып шигырь моны,
Саубуллаштын инде сонгы кат.


Рецензии