Сагыну

Сагыну ул була торле – торле:
Сагынасын эти - эниенне.
Хыяллана – хыяллана уйларында
Омет итеп бер кон куруенне.

Сагыну ул була торле – торле:
Сагынасын авылынны, балачакны,
Яланаяк йогереп уткэн сукмакларны,
Кемнэр генэ сагынмый сон сабый чакны?

Сагыну ул була торле – торле:
Сагынам мин,якын дустым, сине.
Бу сагынуым ахры ин кочлесе,
Чонки мэнгелеккэ югалттым мин сине.


Рецензии