Шигъри уйлану

Кул остендэ аккош канат кага,
Йоклый алмый ятам тан атканда.
Кайчак йокы керми мина кичтэн,
Бер минутка чыкмыйcын син истэн.

Хикмэт икэн, дустым, шигырь язу,
Язып булмый уйлап кына аны.
Ул чыгадыр ургып, ботерелеп
хислэр доньясыннан,
Я ишелеп тошэ сагыш кыясыннан.


Рецензии