Ник дэшмисен, дустым?

Мин hэрвакыт сине генэ о;йдем,
Мин hэрвакыт сине якладым.
Гомеремнен озын сукмагыннан
Буген узем генэ атладым.

Сине озелеп шулай сойгэнгэме
Тормыш безне шулай аерды.
Эллэ тиде безгэ явыз кузлэр,
Канатыбыз мэнге каерылды.

Очар кошлар кайта hэр яз саен,
hэр коз саен алар ямансу.
Сине сагынып hаман юксынганга
Кунелкэем минем гел монсу.

Сихри тынычлыкта сине уйлап,
Иртэлэрем уза, кичлэрем.
Ник дэшмисен, дустым, бер суз мина,
Гомер буе синсез нишлэрмен?


Рецензии