Сагыну
Сагыну доньясында.
Бэгырьлэремне телгэли
Сине уйлап кую да.
Эх, кайларда калдылар сон
Безнен бэхетле коннэр!
Кунеллэрдэ бары хэзер
Бергэ булган мизгеллэр.
Менэ тагын язлар житте,
Язларда без табыштык.
Бер- беребезне озелеп соеп,
Язларда без кавыштык.
Язлар хэзер кунелемдэ
Яраларны кузгата.
Язларда сине югалттым,
Синсез хэзер тан ата.
Свидетельство о публикации №115062408943