Заманга лаек бул!

Уз халкыннын туфрагы hэм коле бул син,
Кирэк икэн, шау чэчэкле голе бул син.
“Жэлиллэре,  Туфаннары бул син”,- димим,
Ярдэменэ мохтажларга кулын бир син.

Кояш белэн айга узен тинлэмэ син,
Бер файдасыз бу жиhанны инлэмэ син.
Эшлэ, тырыш, куп суз сойлэмэ син,
Йорэгенне сагыш билэмэсен.

Кешелэрнен гайбэтен син сатма,
Яшэ, яшьнэ, алга таба атла.
Бу доньяда абына бит ат та,
Туры юлдан янэ алга атла.


Рецензии