И оста р ссам

К;зем т;ште т;р;з;г;:
Анда алтын к;з ;итк;н,
Ма;аралы ;;м кояшлы
;;йл;р ;теп т; китк;н.

Р;ссамнарны; и; остасы
Син ;зе; бит- алтын к;з.
;;р тарафта матур р;сем,
; р;ссамы -билгесез.

Бер елны да кабатламый
Алтын к;з буяуларны:
К;з яулары;ны алырдай,
Каян ала аларны?!

К;р;н сарыга алышты
Яшел ш;лен им;нн;р.
Сылу каеннар сагыштан
Сары к;лм;к киг;нн;р.

;р;;гел;р сабыр гына
Кызаралар, алланалар.
Уттай яна мил;шл;рем,
Алмалар да балланалар.

Матур мо;ны х;терл;теп,
;илфердил;р акрын ;илд;.
Озак тормас, коелырлар
Бер;м-бер;м алар ;ирг;.

Ме; авыруга шифа бир;
Балдан татлы саф ;авасы.
Мондый га;;п к;ренешне
Тагын кайдан табасы?!
               


Рецензии