Зноу хачу прыгадаць

Зноў хачу прыгадаць-як хвалюе той летак            
Прыгажосцю  палёў  і духмянасцю  кветак,
Тых сасновых лясоў,што расцілі бы дзетак,
Ды чароўных  дубоў, што спявалі ля рэчак.   
І  дзе грэла Любоў - ці забудзеш пра гэта?               
Там дзяцінства прайшло, нібы зорнае лета.


Рецензии