Фантом

А просто люди є незавджи тими,
за котрих варто що є сил триматись.
Чи то є друзі, чи то їхні тіні?
Але їм все ж таки вдалось розчарувати.

Коли розплющиш очі, то побачиш,
що ти насправді цінував лише фантом.
То розривай що є-нічого і не втратиш,
занадто він слабкий, іонний цей звязок.

Зазнаючи лише гнітучу кепську підлість,
та вдосталь натерпівшись брудних слів,
ці люди-обриси втрачають всю ту міцність,
яка єднала вас без зайвих сил та миль.

Братерська відданість приходить і уходить,
та треба вміти визнавати помилки,
ти тільки видимість та щирість розмежовуй,
бо ще не раз отак оступишся в житті.


Рецензии