Together in one grave

I used illusions to survive,
What shall I do instead?
It seems that I am still alive
But I'm already dead.

We lie together in one grave,
It seems to be so nice.
The memories I used to save
Won't give me more advice.

The fears I'm hiding deep inside
Will die without a scream.
It maybe seems to be all right,
All lost in bloody stream.


Рецензии
Affecting poem. Thank you, dear Ma.

Герман Лазарев   24.06.2015 12:18     Заявить о нарушении