Навiжений Сон
В ДИТИНСТВІ ЛІТАЛИ МИ ВСІ УВІ СНІ,
ЗДІЙМАЮЧИСЬ В НЕБА БЛАКИТЬ -
ПТАХАМИ ШИРЯЛИ НАД ЖИТОМ РЯСНИМ -
ЧИ ТИ ПАМ'ЯТАЄШ ЦЮ МИТЬ?
ЩО СТАЛОСЬ З ТОБОЮ? ДЕ КРИЛА ТВОЇ?
ДЕ МИЛИЙ З ДИТИНСТВА ТОЙ СОН?
ЧОМУ НЕ ЛІТАЄШ? ХТО ПЕРЕТВОРИВ
ЧУДОВИЙ ПОЛІТ В МАРАФОН?
Брідж (двічи):
СКАЖЕНИЙ ЖИТТЯ МАРАФОН!
Приспів (двічи):
МОВ НАВІЖЕНИЙ СОН -
СКАЖЕНИЙ МАРАФОН!
ВОЛАЄ ТЕЛЕФОН -
МІЙ НАВІЖЕНИЙ СОН!
2-й куплет:
БІЖИШ ПО ЖИТТЮ, НАЧЕ ЗАГНАНИЙ ЛИС,
МИНАЮЧИ ПАСТКИ РОКІВ...
І ДИВЛЯТЬСЯ ОЧІ НЕ ВГОРУ, А ВНИЗ -
В ДИТИНСТВІ ТИ БУВ НЕ ТАКИЙ!
ТОДІ РАДІСТЬ СОНЦЕМ СВІТИЛАСЬ В ОЧАХ,
А ДЕНЬ БУВ ТАК СХОЖИЙ НА СОН
І В НЕБО ТИ ПТАХОМ ЗЛІТАВ ПО НОЧАХ,
А ЗАРАЗ БІЖИШ МАРАФОН!
Брідж (двічи):
СКАЖЕНИЙ ЖИТТЯ МАРАФОН!
Приспів (двічи):
МОВ НАВІЖЕНИЙ СОН -
СКАЖЕНИЙ МАРАФОН!
ВОЛАЄ ТЕЛЕФОН -
МІЙ НАВІЖЕНИЙ СОН!
Кода:
В ДИТИНСТВІ ЛІТАЛИ МИ ВСІ УВІ СНІ...
23.06.2015 р.
м. Київ
Свидетельство о публикации №115062303328