У хвилях кохання

Я буду поряд, на балконі,
Ти загоріла, шкіра у бронзовім тоні,
Ми дивимось на гору ту,
І я тебе тихенько обійму.

Скрізь тихо, тільки квилять чайки,
Йдемо до моря, шепіт мушлі-гальки.
Ми будемо дивитися на хвилі,
А я триматиму ті руки милі.

Ми йтимомо по котики в воді,
Тут ми з тобою лиш одні,
Той шурхіт під ногами і тепло води,
Твоїми мріями я прилетів сади.

Обійми, поцілунки і бажання,
Я присягаюся в коханні,
І ти цілуєш, ніжно-ніжно,
І все в заправду, — дивовижно.

Я уявляю, — ти і я.
Ми є одружені, сім'я.
І разом, завжди - разом,
Щоранку ти частуєш нас екстазом.

А поім мрії понесуть нас далі,
Велика зала, де хтось грає на роялі.
Ми в танці, ти мене ведеш,
Я притулився близько, чуєш, ждеш?

Ми в тім бажанні відчайдушно щирі,
На лоджі, очі в очі, які милі.
І я згораю від бажання, чуєш? Дотик,
І киця хоче, ось мій котик…


Рецензии