Цвiте терен, цвiтуть трави

Цвiте терен, цвiтуть трави
Край дороги за вiкном.
Тонем ми в домашнiх справах
Сонце льеться нам обом.

Насолоджуємся лiтом
В нас кохання розквiта.
Гомонять маленькi дiти,
Сад прекрасний вироста.

Стоiть терен край толоки,
Вiє  вiтер сухе листя.
Висять кульки синьоокi,
Я збираю з них намисто.

В них сховалось буйне лiто
Сонця нiжний, терпкий смак.
Нашi днi з тобою Вiто,
В серцi, буси - на плечах.


Рецензии
Тоже легко и без всяких заум

Анатолий Тарас   06.07.2015 14:27     Заявить о нарушении