Сам у собi

Сам у собі
Замкнений в своій клітці
Загнаний людьми-психами,
котрі катом мене вважають.
Я ізольований, так і треба бути
Бо інтровертам не жити в цьому світі
Безлюдному і холодному.
Прокидаюся вранці, пью такий самий чай, дивлюся в те саме вікно.
Ми однаково засинаємо рано і вибір зробити можемо в потрібну хвилину.
Так чом нас ділять на гідних/не гідних?
Якщо страхи у нас всіх одні,
Якщо доля так схожа і радість,
і горе,
Розумійте ви інтровертів!
Прийміть ви інтровертів!
І більше нічого не треба.
Я вам дякую, справді,
Хоч за те, що почули.
Я сам у собі,
Але знову відкритий світу.
Є надія, що люди ще є..

22.06.2015 00:23


Рецензии