Понедiлок

Йде  понеділок,  важкий  день,
А  ще  тяжче  - двадцять  друге
Як  в  пам’яті  з  тужних  пісень
Вітчизняна  упадала  в  Другу.

В  історії  -  жахлива  мить:
Вождів  й  зомбованих  свавілля,
Народам  гинуть,  а  їм  жить,
На  трупах  правити  весілля.

Знову  жахи.  Нова  війна,
Але  вона  тепер  гібридна,
Сила   є,  а  розуму  нема
І  злу  цьому  кінця  не  видно.
   22.06. 2015р., Київ


Рецензии