Моя вишнева

Моя  вишнева Україна………..
Мої   поля…………
Лани  й  сади………..
Вона  не стане на коліна,
Ніколи ні!
Ніколи  ні!
Бо тут сади всі солов’їні
І спокій  хвилі на Дніпрі,
Тут  є  любисток,
Рута -  м’ята,
Тут  Карпати………..
Тут є  Крим…………. 
Лихі  часи,
То тимчасове,
Вони  минуть 
У небуття,
 А тут  із року в рік
Як  завжди
Нове  буятиме  життя!
21.06.2015


Рецензии