моя земля

там де моя Земля Сонцем
виграє
війна іде
між братами....

скільки ми пройдемо горя
і сліз
поки  назавжди радість
поселиться
між братими

І тільки Любовь
те знає
але де вона
поселилась
що мовчить
і не співає

І тільки душа моя
болить
словами
бринить
Любовь
повернися
до нас

Зоя Міщенко


Рецензии