Чудо-острови
Є на світі острови:
Де не підеш – всюди, всюди
Чудеса якісь – диви!
Квокче курочка казкова
Й на музиках виграє.
Золоте яєчко знову
У гніздечку в неї є.
Кажуть – чули? Недалечко
Дресировані щури
Оселились на вершечку
Кришталевої гори.
Ой! А он що! Подивіться!
Кіт танцює гопака!
Взявся в боки й ну крутиться.
Чудасія ось яка!
А на дубі на кремезнім,
Що уперся в небеса,
Кожен жолудь – величезний,
А з-під шапочки – коса.
Чули, чули, що сказали?
У вози впрягли мурах.
І вони проторували
Довжелезний битий шлях.
І побачили й почули –
Подивуймось з усіма.
Тільки от про що забули –
Островів таких нема!
Свидетельство о публикации №115062104628