Лiтнiй дощик

Сьогодні дощик гамірно вітав
Садок, город, присушене довкілля.
І краплі блискотіли між отав,
І радо зеленіло спрагле зілля.

Це літа-літечка розпахчений привіт,
Дарунок щедрий золотої днини,
Щоб звеселіло цвів барвистий світ
Од дерева до юної рослини…

21.06.2015.


Рецензии