O sancta simplicitas!
духмяныя ноткі лімона ў гарбаце;
улюбёныя гукі на сцежках вінілу;
вандроўкі дадому ў сіняй плацкарце;
добрыя фільмы пра простую радасць;
размовы па душах з сапраўднаю шчырасцю;
сумленныя мары і іх трываласць;
раскіданыя ў нататніках здымкі;
прысмак жыцця, калі носам зарыўся ў кнізе;
усмешкі родных; канешне, абдымкі...
Шчасце зусім нескладанае -
складана гэтае, аднак, зразумець,
бо ў нашай хуткай штодзённасці
несумненна
лёгка хіба што змярцвець.
Свидетельство о публикации №115062101165