Ранковий етюд

Нектар солодкий із медунки
Іще не випили джмелі.
Жук-носоріг, для порятунку,
Поліз у нірку.
Як нові
У глянці пелюстки стрілчаті
Жовтявих квітів.
Біля них
Літає волохань кудлатий -
Малий, кумедний лісовик.
Простукав дятел телеграму,
Синиці обірвався писк...
Велична тиша - наче в храмі -
Навколо прокидався ліс.
               
     13.04.2015
     Хмільник


Рецензии