ХЬАР, ХЬАР...

ХЬАР, ХЬАР...(  зи мантра)
                Гьаре Кришна...
Хьар, хьар, чан ифей хьар,
Чрада за вал рагъ хьтин фуар,
Рагъ хьтин фуар, чар авай фуар,
Чар авай фуар, хъчад афар!
Хьар, хьар, чан ифей хьар,
ТIалаб я чи уьмуьрда
Хъсан чIавар, хъсан чIавар,
Вили цавар, хъсан гафар, верци ахвар,
Хьар, хьар, чан ифей хьар,
Чрада за вал рагъ хьтин фуар!..

                18.02.2015


Рецензии