Не признаюсь тобi...

Не признаюсь тобі, що кохаю.
Що сумую без тебе - втаю.
Я на тебе в цей вечір чекаю -
Хочу ласку відчути твою.

Хочу чути, як звеш мене " мила ",
Як цілуеш долоні мої...
Дай же, Боже, прошу мені сили,
Очі гарні забути твої!

Бо вони не відверті зі мною -
Посміхаються іншій, що дня,
Як прощаємось, любий, з тобою
І як кажеш - " єдина моя ".


Рецензии