ДВА ФОТО...

 ДВА ФОТО НА СТОЛІ МОЇМ

 МИНУЛЕ ІЗ СУЧАСНИМ ПОРУЧ

ДО НИХ Я НА РОЗМОВУ ЙДУ

СПРАВА КОБЗАР, СКРЯБІН ЛІВОРУЧ.

 "ТАРАСЕ, БАТЬКУ МІЙ, СКАЖИ

ЗА ЩО ЗНОВ КРОВ НА УКРАЇНІ?!

 ВБИВАЮТЬ ОДИН ОДНОГО БРАТИ

 ЗЕМЛЯ У СКОРБІ І РУЇНІ.

СКАЖИ, ТУ ПРАВДУ ТИ ВІДКРИЙ

ЩО НИНІ ТРЕБА НАМ РОБИТИ,

ЩОБ НЕ ВМИРАТЬ, ЩОБ ВІЛЬНО ЖИТЬ

 І УКРАЇНУ ЗАХИСТИ?!

АНДРІЮ, БРАТИКУ, І ТИ

МЕНІ ПОРАДУ ДАЙ, ЯК ЗМОЖЕШ

ТИ НИНІ З НЕБА БАЧИШ ВСЕ

ТО Є НАДІЯ, ЩО ПОМОЖЕШ.

ТИ НЕ ХОВАВСЯ, НЕ ТІКАВ

ТИ ПРАВДУ ГОВОРИВ ЗАВЖДИ

ТИ ЗНАВ, ЩО ДОБРЕ ТАМ ДЕ НАС НЕМА,

А УКРАЇНА НА ВІКИ!

І ПОКИ МОВУ Я ВЕЛА

НА НЕБІ ЗІРКА ЗАСІЯЛА

ПРОЗРІЛО СЕРЦЕ І ДУША

І ВІДПОВІДЬ З НЕБЕС ЛУНАЛА:

"ТИ ДОБРЕ ЗНАЄШ, ДОНЮ МОЯ,

ЩОБ НЕ ГЛУМИЛИСЬ ВОРОГИ

ТИ НЕ КОРИСЬ. БОРИСЬ! ІДИ...

ТВІЙ БІЛЬ ПОВИН САДОМ ПРОРОСТИ..."

І МУДРИЙ ПОГЛЯД
КОБЗАРЯ

ВЛИВ В ДУШУ ВІРУ ТУ
ВЕЛИКУ,

ЩО БУДЕ ВІЛЬНОЮ
ЗЕМЛЯ

ЩАСЛЛИВІ БУДЕМО
ДОВІКУ!

"НЕ СТИДАЙСЯ
ТО НАША ЗЕМЛЯ,

 ЛЮБИ СЕРЦЕМ НАШУ КРАЇНУ..."

 ПОСМІХНУВСЯ СКРЯБІН КУЗЬМА

"ЗНАЄШ, ВСЕ
БУДЕ ДОБРЕ, ВІРЮ!"

СПІВОМ ПТАШКИ РАНОК
ВІТАЄТЬСЯ

ПОСМІХНУСЯ... ЛЕГКО
ДУШІ

БУДЕ ДОБРЕ ВСЕ, ВСЕ
ВЛАДНАЄТЬСЯ

ЗНАЮ ТОЧНО, ВІРТЕ
МЕНІ!


Рецензии