докучае...

…малювали краплі мрії,
сипавсь дощ рясний на землю,
що душа жива – раділи,
виспівали думи-зерна,
пробивалися до світла,
хоч пекли сльозами очі…
од надії, лише крихти,
сподівання снів лоскоче
наодинці із Душею
мучить, душить шлях мовчання,
в серці правди біль іржею
троїть тишею безтямно
страх порожніми думками,
невідомістю лякає,
і не стомлює словами,
сон настирно докучає…


Рецензии