Женщине

Від Тебе віє ніжністю, теплом,
Турботою, любов`ю до родини…
І бились два сердечка у Тобі –
Одне Твоє, а інше, то дитини.
Ти найцінніше, що є на землі…
Ти жінка – Ти даєш життя людині…
Ти мати, яка завжди, попри все –
Дарує щастя та любов своїй дитині!
Ти промінь сонця, серед чорних хмар…
Ти набагато більше ніж людина…
Ти є минуле, сьогодення, майбуття –
Без Тебе світ не виживе – загине!
Без Тебе людство зникне назавжди…
Залишаться лиш страшнії руїни…
Бо можуть битися, два серця лиш в Тобі –
Одне Твоє, а інше, то дитини!!!

© Євген Мірошниченко
11.06.2015


Рецензии