***

Кожен день приносить різні зміни,
З кожним днем інакшим є життя,
Але дещо завжди є незмінним –
Це мої до Тебе почуття!!!
Вони завжди лишаться зі мною,
Щоб не сталося, та щоб не відбулось…
Ти моє життя, Ти моя доля –
Ти бажання заповітне, що збулось!!!

© Євген Мірошниченко
29.05.2015р.


Рецензии