Поэтическая живопись НЮ. укр. язык

У цілунках уяв
Узяв.
Молода підійшла.
Дала

Все, що тільки змогла. Чимало.
А тоді промовляла-

Подивись на портрет,
Поет.
В віддзеркаленні днів
Ти скнів.

Я таким тебе запам"ятала.
А тоді- змалювала.

Та поет відсахнувся
Аж,
Бо не вразив його
Типаж,

І сказав- ти умієш давати
Краще, ніж малювати.

Через час повернула-
Ся ( ))) ),
Аж обличчям сія
Уся,

Із пакунком в руці. -Дарунок!
Розгортає пакунок-

У пакунку лиш... Дзерка-
Ло ( ))) )...
До поета, мов вірш,
Дійшло-

Роздягаймось, хто швидше. Ну?
Малюватимем ню.)))


Рецензии