Помолюся знову...

Помолюся знову, дорога Вкраїно,
За простори милі, отчі небеса.
Хай війна проклята, та, навіки згине,
Хай розквітне, серце, знов твоя краса!

Хай теплу і сонцю знов радіють діти,
Хай же буде мирно на усій Землі...
Хай в полях шовкових, зір дивують квіти,
І лунають, дзвінко, чарівні пісні.

Хай не знає рід твій - болю, сліз і горя.
Хай народ трудящий, в дім свій поверне...
Хай, мов в воду, кане гіркая недоля,
Хай усе нещастя і біда мине!


Рецензии