Замiна

Знайди мені заміну. Хай болить.
Та серце твоє біль не зрозуміє.
Знайди мені заміну. Хоч на мить
Зітри мене зі снів, як ти це вмієш.

Люби ту іншу дужче за життя.
Нехай хоча б вона радіє з того,
Що в спогадах немає каяття,
Що серце не здригнеться від тривоги.

За мене не хвилюйся. Забувай.
Нехай її твій спогад не турбує.
Люби її єдину і чекай.
Про мене більш нічого не почуєш.

У голосі, в волоссі, у очах, -
В усьому, що любив в мені найдужче,
Тепер її єдину визначай.
Люби її одну. Відкрий їй душу.

Люби ту іншу дужче, ніж кохав
Мене - ще не байдужу, вже колишню.
Хоч знаєш, почуття, яке ти мав,
Рівняти з тим, що буде, просто смішно...

Ми просто собі вигадали долю. -
Що ж... Можемо позаздрити собі.
Та хочу, щоб ти знав, що я ніколи
Заміну не шукатиму тобі.


Рецензии