***

 Агь гуьзел вах гьунар авай регьятдиз
Чин фикирар фад ц1арариз элкъуьрдай
белки ят1а инсанар чун рехъ квахьай
Къведа а вахт чун ватанда къекъуьрдай

Рик1ни жеда шад,умудар акатда
Мукьвал хьайла вахт хъифидай ватандиз
Цуьк акъатрай вун хъифизвай рекьериз
Чими салам це чин патай хзандиз.

Вин ачух чин, ац1ай суфра авай к1вал
Ша лагьайт1а катиз-катиз кхведа чун
Тух жедач гьич суьгьбетривай чин ширин
Рахаз хъуьрез къвал-къвалаваз жеда чун


Рецензии