Чар1вн1 кв1ти
Дощів та теплоти
І квітнуть в барвах рясних
Квітки ці чарівні.
В коханні нетерплячі
Зривають пелюстки,
А найщасливіщі
Сплетають у вінки.
Сяють – посміхаються
Улюбленці краси
Як же називаються
Ці квіти чарівні?..
Свидетельство о публикации №115061807089