Забуваю

... А я тебе, напевно, забуваю...
У серці більше снігу, ніж тепла.
Скінчилась казка. Кажуть, так буває.
...Ще поряд. Та в думках я вже пішла.

Пішла від тебе. Крилами змахнула...
Злетіла в небо. Все! Мене нема.
Ще забуваю. Ні. Ще не забула...
Але у серці - заметіль... Зима.

Іще обійми ніжністю бентежать...
Ще досі бачу я про тебе сни.
Але у серці холоду безмежжя...
І я не знаю, як його спинить.

І я не знаю, як мені спинитись...
Злетіла в небо... Але ж то дарма.
Скінчилась казка. Я пішла від тебе.
Але ж без тебе в мене крил нема...


Рецензии