***

Наспівувати твій голос
Замість улюблених пісень
Бачити тебе навколо
Сотні людей за весь день

Мені подобається як ти говориш
І подобається поруч мовчати
А потім у соте знов повториш
Як добре, як добре нічого не знати


Рецензии