Приходь
Я буду тебе чекати
Коли мрії приречені
Думки чомусь не крилаті
Я налию тобі вина
А хочеш, до печива кави?
Сидіти біля вікна
Ловити погляд ніжно-ласкавий
Кооли настане ніч
Зорі освітять тобі дорогу
Коли настане ранок
Ти відсвяткуєш свою перемогу
Просто мені подобається поруч з тобою
Море, вогні, моя рука з твоєю рукою
Просто мені подобається коли ти поряд
Очі ясні, і такий дивовижний погляд
Розмовляти днями і ночами
Просто милуватися твоїми очами
Приходь до мене уві сні
Я буду на тебе чекати
Коли думки такі сумні
Хочеться просто тікати
Я навію тобі думок
А хочеш рожевих мрій?
Старих книг пожовклих сторінок
І тихий шепіт твій.
Свидетельство о публикации №115061700498