17. 06
Слова перекреслені. Я знову не воскресла.
Дешевим спиртним по нервово-судинній системі.
"Ви почуваєтесь надто невпевненою?
У Вас є причини так пити?"
Насправді просто забембалась жити
Ілюзіями, чужими-своїми самообманами.
В голові тумани. В серці випалене поле.
Обіцяю не віддати тебе нікому,
А самій боязко.
Тікати від себе, як вихід,
Як брудна перемога. І краще мовчати.
Краще не говорити більше нікому
Лише декілька слів. Просто три банальних
Слова. Запорука свободи.
Головне, мовчати до скону.
Питання закінчились. Я змиваю
Морською водою обіцянки.
Не говорити.
Три.
Слова.
Я.
Тебе.
Кохаю.
Свидетельство о публикации №115061701023