згадати тебе перед сном

пісні лишаються
ти підеш


твоі вірші
напевно тобою пишаються
кожний рядок свідок
пророк
моіх самогубств

що ж
відправляй в інвіз
стріляй вішай ріж
поезією стиснутих вуст

а доки ми спимо у різних ліжках
стаючи героями не у тих книжках
все що я можу завдати
це

згадати
тебе
перед
сном


Рецензии