Зун атана къе дуьньядиз

Зун дуьньядиз акъатайла,
Акъай тавунмаз гьич вилни,
Бахт це лугьуз гьарайнай за
Цавуз хкажна кьве гъилни.

Зин дидеди кьуна тадиз
Алчударнй зун пекерик
Ат1ана пиц1,лагьанай заз
Уьмуьр фирай вин мехъерик

Заз т1уьн гудай гьар сятина
Чими ийиз хуруда нек
Малаик хьиз къвалахъ галай
Дидеди зун твадачир тек.


Рецензии