Приречений
чи те, як зашарітись вмієш,
чи те, як називаєш змієм
у мить тихішу...
Не знаю, що мене хвилює, –
чи в погляді початок спеки,
чи губи в колір небезпеки, –
всю опаную...
Хвилює все мене, ти знаєш, –
без тебе ніч і день з тобою...
Бо я приречений любов'ю,
що не минає...
Свидетельство о публикации №115061601333