Бажаю нiжностi i сили

Бажаю ніжності і сили,
Здоров*я, радощів, краси.
Будь незрівнянна - щира й мила,
Лише добро в собі неси!

Бажаю бути молодою,
Бажаю світлих почуттів,
Цвіти, як квіточка весною...
Яскравих днів, відвертих слів!

Бажаю вірить у кохання,
Надійно, з вірністю любить...
Прими від мене ці вітання,
Бажаю в щасті й мирі жить!

                Тетяні.


Рецензии