Доки

Доки вам іще не смеркло,
Щоб душа пішла не в пекло
Не робіте зла народу,
Буде рай у нагороду.

Доброта, підтримка бідних
Мов своїх і дуже рідних
Зарахується на небі
І звичайно при потребі
               
Вам простять гріховні справи,
Щоби райської забави
Ваші душі веселили,
Шлях у світ живих відкрили.

Щоби знову в новім тілі
Ваші душі жить зуміли,
Наша віра в справедливість,
Божа кара то чи милість.

Проклинає люд злодійство
І вітає благодійство,
Бережіть себе й нащадків
Від злостивості нападків.
15.06.15.


Рецензии