А мимо прогремел состав вагонов...
Уже кудись в минуле, навмання...
Ми ж стоїмо гуртом всі на пероні
В очікуванні вже нового дня.
Він підійде, всі побіжать сідати,
Шукаючи, де місце вільне є.
І мало хто з людей бажає знати,
Що він займає місце... не своє.
Однак, скажу, життя — то річ цікава!
Хтось зрозуміє, сів не в свій вагон.
І, наче, й пересісти має право,
Та зник давно в минулому перон...
Свидетельство о публикации №115061504001