Вiтаю Ромчику!

Вітаю  Ромчику   зі святом,
Бажаю  миру і добра,
Щоб привід  друзів  був зібрати,
Щоб  доля  щедрою  була,
Здоров’я  надала  міцного,
Кохання  справжнього,
Чеснот,
Щоб  Янгол- Охоронець  Божий 
Оберігав  твій  кожен  крок,
Щоб   мрії мріялись – здійснялись,
Пишу для  тебе ці рядки,
Щоб серця усмішка  торкнулась,
Себе  від  суму бережи!
15.06.2015
_________________________________________
Роману Судику


Рецензии