рiдне мiсто Буча

В краях лісів широких
водойм  і колосків
у сердці так глибоко
містечко моїх днів

Я сердцем вдома завжди
у місті де родивсь
любові водопади
мені твій запах снивсь

Це рідне місто Буча
у пролісках душа
вона в сердцях квітуча
і має сенс ЖИТТЯ

Бучанський парк казковий
природній рай землі
атракціон чудовий
"Шалена білка" в грі)

Даремно завжди пошук
щось кращого в житті
смачніший запах яблук
що в ріднім саді всі

Завжди в сердцях домівка
у кожного із вас
й проста доріг бруківка
так родить щастя в нас

Будь завжди ти  прекрасним
містечо  що люблю
я своїм сердцем власним
тобі за мир молю


Рецензии