Неразделённая любовь

Я снова одиноко без тебя брожу,
И взглядом нежным тебя ищу.
В душе лишь боль, а на сердце - печаль,
Мы вместе не будем... Знаю! А жаль!

Когда тебя вижу - в душе всё дрожит,
В глазах слеза болью, разлукой звенит.
Наверно, любовь та меня заточила,
Тебя  любить буду, люблю, и любила!


розмістив наталіночка
Вірш про кохання № 5734

Нерозділене кохання

Я знову самотня, без тебе блукаю,
І поглядом ніжним тебе я шукаю,
В душі лише біль, а на серці - печаль,
Ми разом не будемо... знаю! А жаль!

Коли тебе бачу - в душі аж тремтить,
В очах сльоза болю й розлуки бринить.
Мабуть, це кохання, мене ув`язнило,
Тебе я любитиму, люблю, і любила!


Рецензии